Україна і світ

Акторка Катерина Кузнецова розповіла, чому відмовилася від знімання у Росії: Більше туди не повернуся

Українська актриса Катерина Кузнецова відмовилася від знімання у російському серіалі Вампіри середньої смуги через війну в Україні. Зірка не з’явиться у другому сезоні, і поділилася своїми думками щодо відмови.

Відомо, що Кузнецова з початку війни залишила Росію, куди приїхала 2010 року, щоб стати актрисою. Щоправда, Катерина знала, що їй доведеться повернутися на батьківщину – оформити паспорт дівчина навіть і не думала.

– Я не стала пояснювати у соціальних мережах чи говорити відкрито, що не можу брати участь у зніманнях. Мені здається навіть пояснювати це не потрібно. Чи можна ставити на шальки терезів знімання в серіалі й те, що вбивають твоїх батьків, стріляють снаряди у твій дім? Так, акторство – це величезна частина мого життя, але я не можу зіставити це з тим, що відбувається у моїй країні, – заявила зірка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Катерина додала, що мала плани й на інші проєкт в Росії, але вона відмовляє в пропозиціях, які надходять і до цього дня. Артистка не планує повертатися до Росії, та й про кар’єру особливо не думає – війна змінила її життя кардинально.

Екатерина Кузнецова
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-09 13:14:27