Україна і світ

Ми горді бути з Україною — Представництво Євросоюзу

Представництво Європейського Союзу в Україні (European Union in Ukraine) привітало українців з Різдвом Христовим: «Ми безмежно вдячні за вашу доблесть і бажаємо перемоги. Ми разом відновимо вашу прекрасну країну, загоїмо рани війни»

Цей 2022 рік приніс до Європи повномасштабну навалу росії на Україну. російська збройна агресія потрощила ваші життя, намагалася вбити вашу культуру, вашу свободу і ваше майбутнє. Вона намагалася — і ще досі силується — стерти все, що має для вас значення. російські загарбники не гребують жодними можливими звірствами — голодом, холодом, тортурами, ґвалтуваннями, викраденням дітей і терором. Але їхні спроби посіяти у ваших душах відчуття безпорадності приречені на провал.

Різдвяне послання — це протизасіб від сліпого терору: воно про усвідомлення, надію і любов. Цей рік був особливо відзначений надією. Ви, український народе, відважно стали на захист нашого спільного вільного майбутнього та європейських цінностей, світу, де єдність і солідарність — це не лише слова, а справи. Єдність і солідарність завжди захищали тих, хто в них вірить. Цього року наше спільне бачення майбутнього стало чіткішим, ніж будь-коли — Україна тепер є кандидатом на вступ до Європейського Союзу. Ми пишаємося цим. Ми щодня працюємо над тим, щоб втілити ці слова в реальність.

Цей рік показав, що, всупереч фантазіям кремля, ЄС є сильним і потужним завдяки єдності, рішучості та могутності: ця війна стала моментом для випробування внутрішньої потуги нашого Союзу, і цей іспит було пройдено з відзнакою. Ми продовжуватимемо підтримувати Україну та українців, де б вони не були, так довго, скільки знадобиться, зброєю, коштами, захистом і життєво важливим обладнанням. Ми не відводитимемо погляд: ми горді бути з Україною.

Сьогодні ми думаємо про героїв на передовій: ми безмежно вдячні за вашу доблесть і бажаємо перемоги. Наші думки з тими, хто через російських загарбників втратив усе — свій дім чи своїх близьких… Ми разом відновимо вашу прекрасну країну, загоїмо рани війни. Наші думки також про багатьох українських дітей, викрадених і вивезених до росії: ми думаємо про вас щодня. Ми також докладаємо усіх зусиль, що притягнути до відповідальності тих, хто завдав вам болю і вчинив та продовжує вчиняти інші злочини й звірства на українській землі.

Нехай це Різдво нагадує нам, що світло і надія завжди перемагають темряву і відчай.

Слава Україні!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: European Union in Ukraine

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-26 06:32:42