Україна і світ

Із РФ неможливо домовитися, війна має закінчитися лише її розгромом – Подоляк

Із країною-агресором Росією неможливо вести якісь переговори. А тому Україні потрібно більше зброї від союзників для перемоги над агресором.

Про це написав у своєму Twitter-акаунті радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

– Не відволікайтеся на розмови про нереалістичні плани: із Росією не можна домовитися. Війна, яку Росія розпочала, має закінчитися лише її розгромом, – зазначив він.

У зв’язку з цим Подоляк нагадав про потребу України у важкому озброєнні та ракетах більшої дальності. Він перефразував назву роману відомого американського письменника Ернеста Гемінґвея Прощавай, зброє!

– Перефразуючи Гемінґвея: Вітаю, зброє! У необхідних пропорціях – артилерія, бронетехніка, дрони та ракети більшої дальності, – підсумував Подоляк.

Як відомо, останнім часом на Заході почали лунати заяви про потребу “гарантій” для РФ чи переговорів з агресором. Про потребу “гарантій безпеки” для РФ заявляв президент Франції Еммануель Макрон.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Водночас міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі попереджав, що Кремль може використати тему переговорів з Україною для переозброєння своєї армії та підготовки нового нападу на нашу країну.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-17 15:06:07