Україна і світ

Висока кухня на передовій: бойовий кухар розповів, чим годує побратимів

Бойовий кухар Олександр розповів журналістам Фактів ICTV, в яких умовах йому часом доводиться працювати і які страви готує для побратимів.


Повідомляється, що сам Олександр – майстер-шеф вишуканих страв, відточував майстерність 15 років. Він свідомо залишив успішну кар’єру в одному з престижних ресторанів Дніпра і пішов в армію.

Відзначається, що страви Олександра хлопці їдять із задоволенням. У день зустрічі з журналістами кухар приготував на обід гуляш, кашу і салат.

– Намагався готувати навіть під великими обстрілами: лежав на землі і помішував на сковородці, – згадує хлопець.

Каже, що, незважаючи на статутне меню, часто радує побратимів смакотою. Професійний шеф-кухар стверджує, що рецепти тут невибагливі. Але, наприклад, до води для яєць-пашот не варто забувати додати лимонного соку.

До яєць – пікантний сирний соус на молочній основі. Правда, сир тільки плавлений.

– У ресторані це називалося б – яйця-бенедикт з дерунами і сирним соусом, – посміхається Олександр.

І зізнається, що після війни одразу поїде до дружини та трьох дітей, які на початку вторгнення виїхали за кордон. І, щонайменше, місяць не буде підходити до плити.


військові

Бойовий кухар Олександр розповів журналістам Фактів ICTV, в яких умовах йому часом доводиться працювати і які страви готує для побратимів.


Повідомляється, що сам Олександр – майстер-шеф вишуканих страв, відточував майстерність 15 років. Він свідомо залишив успішну кар’єру в одному з престижних ресторанів Дніпра і пішов в армію.

Відзначається, що страви Олександра хлопці їдять із задоволенням. У день зустрічі з журналістами кухар приготував на обід гуляш, кашу і салат.

– Намагався готувати навіть під великими обстрілами: лежав на землі і помішував на сковородці, – згадує хлопець.

Каже, що, незважаючи на статутне меню, часто радує побратимів смакотою. Професійний шеф-кухар стверджує, що рецепти тут невибагливі. Але, наприклад, до води для яєць-пашот не варто забувати додати лимонного соку.

До яєць – пікантний сирний соус на молочній основі. Правда, сир тільки плавлений.

– У ресторані це називалося б – яйця-бенедикт з дерунами і сирним соусом, – посміхається Олександр.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

І зізнається, що після війни одразу поїде до дружини та трьох дітей, які на початку вторгнення виїхали за кордон. І, щонайменше, місяць не буде підходити до плити.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-28 11:20:37