Україна і світ

На півдні країни противник будує фортифікації по береговій лінії та в глибині оборони

Ілюстративне фото УНІАН

Протягом доби основні зусилля ворога були зосереджені на стримуванні дій підрозділів Сил оборони.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

Зокрема ворог веде активні оборонні дії на Куп’янському, Лиманському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках. За інформацією Генштабу ЗСУ, триває перегрупування ворожих військ з метою посилення угруповань на Лиманському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

«На Бахмутському та Авдіївському напрямках окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій», — повідомляє ГШ ЗСУ.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Первомайське, Красногорівка та Невельське Донецької області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«На Криворізькому та Херсонському напрямках противник здійснює фортифікаційне облаштування позицій по береговій лінії та в глибині оборони, удосконалює логістичне забезпечення передових підрозділів, не припиняє артилерійські обстріли позицій наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро. Безпосередньо від ворожого вогню постраждали міста Очаків та Херсон», — йдеться в повідомленні Генштабу ЗС України.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-26 07:51:08