Україна і світ

Чи будуть росіяни використовувати залишки ракет?

Це питання поставили заступниці Міністра оборони України Ганні Маляр в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Як зазначив ведучий, напередодні Міністр оборони України Олексій Резніков опублікував інфографіку, де можна побачити, що зараз росіяни дійшли до критичної межі щодо залишку ракет.

– Річ у тому, що російська армія використовує свої підходи до війни. І не завжди їх можна передбачити. Тому що, є в них така риса – «йти в а-банк», «ставити на кін усе», включаючи свою власну безпеку. Ми ж бачимо зараз, що ризик, яким є для росії ця війна – це те, що вони знищили свою власну країну. Насправді, проблема в тому, що і росія руйнується, вони ж самі себе руйнують. Тому, дуже складно прогнозувати, думаючи, що вони будуть чи не будуть залишати якийсь запас. Вони дійсно сповідують тактику непередбачуваності.

Єдине, що в них досі передбачуване – це емоційність. Тобто, вони відповідають часто обстрілами ракетними атаками на дві речі: або речі, які надзвичайно нас тішать. Тобто, ми радіємо. Тоді вони намагаються дошкулити, зокрема емоційно. Після якихось таких великих загальнодержавних сплесків позитивних емоцій у нас потім ідуть всі ці обстріли. Або, друге – це щось на міжнародному рівні неприємне для них відбувається. Тобто, визнання їх чи країною-терористом, чи якісь певні санкції запроваджуються. Вони теж емоційно реагують. І це речі – передбачувані.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Плюс – дати. Вони люблять, ще з радянських часів, приурочили ті чи інші військові події до якихось певних дат. Все інше доволі складно передбачається і прогнозується. Тому, наш єдиний з вами прогноз –  що ми міцно стоїмо і міцно тримаємося і знищуємо нашого ворога! – сказала Ганна Маляр.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-23 19:32:50