Україна і світ
Капуста томлена з грибами
У шефа Алекса Якутова є рецепт смачної страви з капусти. Отже, він пропонує читачам приготувати просту та корисну томлену капусту з грибами.
Інгредієнти:
- Капуста свіжа – 600 г
- Капуста квашена – 500 г
- Гриби шампіньйони – 450 г
- Гриби білі морожені – 250 г
- Цибуля ріпчаста – 350 г
- Томатна паста – 150 г
- Курячий бульйон – 500 мл
- Біле вино – 50 г
- Перлова крупа – 100 г
Приготування:
- Відварити перлову крупу.
- Овочі очистити. Цибулю нарізати соломкою.
- Гриби також нарізати соломкою.
- Обсмажити цибулю разом із грибами.
- Викласти на пательню всю капусту, припустити.
- Додати томатну пасту, прогріти, влити бульйон та вино. Томити до повної готовності.
- Довести до смаку сіллю та перцем.
- В кінці додати перлову крупу.
Смачного!
У шефа Алекса Якутова є рецепт смачної страви з капусти. Отже, він пропонує читачам приготувати просту та корисну томлену капусту з грибами.
Інгредієнти:
- Капуста свіжа – 600 г
- Капуста квашена – 500 г
- Гриби шампіньйони – 450 г
- Гриби білі морожені – 250 г
- Цибуля ріпчаста – 350 г
- Томатна паста – 150 г
- Курячий бульйон – 500 мл
- Біле вино – 50 г
- Перлова крупа – 100 г
Приготування:
- Відварити перлову крупу.
- Овочі очистити. Цибулю нарізати соломкою.
- Гриби також нарізати соломкою.
- Обсмажити цибулю разом із грибами.
- Викласти на пательню всю капусту, припустити.
- Додати томатну пасту, прогріти, влити бульйон та вино. Томити до повної готовності.
- Довести до смаку сіллю та перцем.
- В кінці додати перлову крупу.
Смачного!
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-18 18:06:14