Україна і світ

Зеленський приїхав у Херсон – ЗМІ

 

Президент України Володимир Зеленський прибув у щойно звільнений від російських окупантів Херсон.

Оновлено о 12:06

В Офісі президента підтвердили приїзд очільника держави до Херсона та опублікували низку фото.

олодимир Зеленський поспілкувався з військовими та жителями звільненого міста.

– Ми рухаємося вперед. Ми готові до миру, миру для всієї нашої країни, – заявив глава держави, звертаючись до військових.

Зеленський також подякував НАТО та іншим союзникам за підтримку України в боротьбі проти Росії.

Журналісти запитали в президента, куди далі йтиме українська армія. На це Володимир Зеленський відповів, що точно не на Москву, оскільки Україну не цікавлять території іншої країни.

 

За кілька хвилин до прибуття Зеленського було чути обстріл на околицях. Після того як Зеленський перестав говорити, над містом пролунало ще кілька вибухів артилерійського вогню.

На запитання журналіста Дмитра Комарова, чому президент вирішив безпосередньо приїхати в Херсон, Зеленський відповів, що ризикують усі, але важливо тут, на місці, підтримати херсонців.

– Важливо бути тут. Всі ризикують: військові ризикують щоденно, журналісти ризикують. Ми говоримо про Херсон. Мені здається, треба бути тут і підтримати херсонців тут, – наголосив президент України.

Нагадаємо, що 11 листопада Збройні сили Україні зайшли у Херсон. Місцеве населення із прапорами, квітами та сльозами радості зустрічали наших воїнів. Містяни обіймали військових та вигукували: Слава Україні! та Слава ЗСУ!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-14 13:03:40