Україна і світ

Окупанти знеструмили Берислав і замінували водонапірні свердловини

У тимчасово окупованому місті Берислав Херсонської області, російські терористи підірвали високовольтні лінії електропередач, місто може залишитися без світла до повної деокупації.

Про повідомив начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

«Місто залишилося без електроживлення, адже пошкодження досить масштабні. Оперативно полагодити поломки неможливо – бракує фахівців, обладнання та й російські загарбники не дадуть цього зробити. Ймовірно, у Бериславі не буде світла до повної деокупації міста», – зазначив він.

Крім цього, російські терористи замінували в Бериславі й водонапірні свердловини. Всього у місті їх 14. Скільки з них заміновано – інформація уточнюється.

Також стало відомо, що окупанти підірвали й високовольтні лінії, які йдуть на Херсон. Тому в обласному центрі та низці інших населених пунктів почалися проблеми із електропостачанням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Такі дії російської армії – це цілеспрямований терор проти мирного населення Херсонщини. Відчуваючи неминучість своєї поразки, росіяни нищать все, аби наші люди були змушені виживати в нелюдських умовах!», – заявив Ярослав Янушевич.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-06 21:31:26