Україна і світ

ЗСУ знищили штаб окупантів та півсотні солдатів РФ на Херсонщині та Запоріжжі

Українські захисники завдали удару по району зосередження підрозділу окупантів у населеному пункті Чуланівка на Херсонщині.

В населеному пункті Басань Запорізької області уражено штаб одного з підрозділів ЗС РФ, знищено до 10 одиниць військової техніки та близько півсотні військовослужбовців.

Уточнену інформацію про вогневі ураження в Генеральному штабі Збройних сил України повідомили 6 листопада.

Також підтверджено ураження позицій противника в районах населених пунктів Пологи та Марфопіль. Там ЗСУ знищили 20 одиниць військової техніки окупантів та поранили до 80 солдатів РФ.

За даними Генштабу, росіяни продовжують насильницьку евакуацію населення з тимчасово окупованих територій Херсонської області.

– Так званій евакуації підлягає населення правого берега річки Дніпро, а також 15-кілометрової зони лівобережжя. З населеного пункту Заводівка місцевих жителів вивозять на тимчасово окуповану територію АР Крим, з подальшим переселенням на територію РФ, – йдеться у повідомленні.

5 листопада абонентам російських мобільних операторів у Херсоні окупанти розсилали повідомлення з попередженням про нібито підготовку ЗСУ масованого обстрілу та із закликом якнайшвидше покинути правобережну частину міста.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В деяких населених пунктах окупанти знищують вежі українських мобільних операторів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-06 09:43:38