Україна і світ

Ранковий масований ракетний удар: уражено 10 регіонів України, пошкоджено 18 об’єктів

Ілюстративне фото

🔥 Ситуація щодо російського вторгнення

Сьогодні, 31 жовтня, російські окупаційні війська ракетами та дронами завдали удари по 10 регіонам України, де пошкоджено 18 об’єктів, більшість із яких енергетичні.

«Енергетики працюють над тим, щоб відновити електропостачання після пошкодження енергооб’єкту, що живить близько 350 тисяч квартир у Києві», – повідомив Віталій Кличко. Через пошкодження енергооб‘єкту біля Києва,  80% споживачів столиці залишаються без водопостачання.

На Дніпропетровщині ворог пошкодив енергетичну інфраструктуру у Дніпрі та Павлограді.

«Маємо прильоти під час ранкової атаки на область. росіяни поцілили по об’єктах енергетичної інфраструктури у Дніпрі та Павлограді. Серйозні руйнування», – написав голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

У Сумській області, за повідомленням голови Сумської ОВА Дмитра Живицького, після прильотів по об’єктам критичної інфраструктури України енергетики перейшли на аварійні відключення.

Досить складна ситуація у Харкові. «Удар припав по об’єкту критичної інфраструктури, внаслідок чого було знеструмлено метрополітен та наземний електротранспорт. На даний момент нам вдалося запустити Холодногірсько-Заводську лінію, а тролейбуси та трамваї ми замінили на автобуси», – зазначив міський голова Харкова Ігор Терехов. У місті є проблеми з водопостачанням.

У Кіровоградській області ворожі ракети поцілили в один із енергетичних об’єктів в районі Світловодська, інформує голова ОВА Андрій Райкович. Триває ліквідація наслідків пожеж.

«У Чернівецькій області є пошкодження критичної інфраструктури внаслідок ракетного обстрілу рашистів», – написав в Телеграм-каналі голова Чернівецької ОДА Руслан Запаранюк.

На Хмельниччині є руйнування цивільного об’єкту. «Маємо падіння уламків ракет на території області», – поінформувала Хмельницька ОВА.

У Запоріжжі, за повідомленням міської ради, путінські терористи вдарили ракетами по об’єктам критичної інфраструктури. У місті подекуди відсутнє світло і вода. Через обстріли повилітали шибки у багатоповерхових будинках, приміщеннях медичного закладу, закладу освіти, будинку культури.

На Вінниччині та Львівщині, за інформацією голів ОВА, спрацювало ППО, є руйнування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Підготував Олександр Беккер

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-31 12:27:56