Україна і світ

Підрозділи ОК «Південь» за минулу добу знищили 53 загарбників, гелікоптер Ка-52,  самохідну гаубицю «Акація» та іншу техніку

Ілюстративне фото

Оперативне командування «Південь» у своєму зведенні підсумувало результати бойової роботи наших підрозділів на півдні України 26 жовтня 2022 р.

Обстановка на південнобузькому напрямку у всій операційній зоні досить напружена, але контрольована, – йдеться у зведенні.

Противник продовжує активну оборону, вишукує способи поновити логістику та облаштувати оборонні рубежі на лівому березі річки Дніпро.

Продовжується контрбатарейне протистояння сил вздовж лінії зіткнення. Ворог наносить вогневе ураження по наших позиціях із застосуванням реактивних систем залпового вогню, важкої артилерії, мінометів, танків та авіації.

Ударним гелікоптером Ка-52 ворог атакував наші позиції, за що влучним пострілом воїнів-зенітників «Алігатор» був збитий.

Нашою штурмовою та армійською авіацією відпрацьовано шість ударів по силам протиповітряної оборони ворога, по опорному пункту та по трьох районах скупчення живої сили, озброєння та техніки на Бериславщині та в Миколаївському районі.

Ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 190 вогневих завдань.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Підтверджені втрати ворога складають 53 рашисти, два міномети, самохідна крупнокаліберна гаубиця «Акація», дві бронемашини та два бліндажі з особовим складом.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-27 05:01:53