Україна і світ

Нова мантра росЗМІ: путін «особисто взявся за контроль» усіх напрямів

Основний наратив, що сьогодні просувають російські ЗМІ, — це слова президента росії путіна про необхідність максимально реалістичної оцінки ситуації.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«президент рф на нараді з членами нової Координаційної ради при уряді зажадав підвищити темп роботи в усіх галузях», — йдеться в повідомленні ЦПД.

Зазначається, що ЗМІ рф поширюють цей меседж у такому контексті, ніби путін особисто взявся за контроль усіх напрямів і тепер «спецоперація» просуватиметься швидше і успішніше

«Насправді путін вже давно очолив командування зс рф, проте немотивованість і тотальна корупція в його армії призводять до закономірного результату.

Слова щодо „максимально реалістичної оцінки ситуації“ — це наратив, розрахований на внутрішнє населення, яке втратило довіру до влади.

Таким чином, путін демонструє, що його також обманюють разом з його народом. Це звичайний піар-хід, з якого путін хоче отримати хоч якийсь позитив.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наприкінці цієї вистави народ зажадає покарання головного дезінформатора і, можливо, саме в цей момент свою останню роль відіграє шойгу, на якого „повісять“ поразку „спецоперації“», — повідомляє Центр протидії дезінформації.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-26 23:07:42