Україна і світ

На Херсонщині окупанти убили подружжя, прокуратура розслідує злочин

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України), повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури

«Під час відпрацювання деокупованої території спільної групи правоохоронців Херсонщини в одному з населених пунктів Бериславського району виявлено тіла господарів квартири з ознаками насильницької смерті. За попередніми даними, жінка загинула від удару тупим предметом у голову, а чоловік від вогнепального поранення в грудну клітину. До смерті місцевого подружжя причетні російські військові, які під час окупації населеного пункту проживали по сусідству із загиблими», – йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тіла загиблих направлено для проведення судово-медичної експертизи. Досудове розслідування триває, вживаються заходи для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення. Прокурори продовжують збирати докази перебування російських військових на Херсонщині та вчинення ними воєнних злочинів.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-24 02:18:18