Україна і світ

Підрозділи повітряного командування «Захід» знищили сім крилатих ракет ворога

Ілюстративне фото

Ворог застосував ракети повітряного базування. Стратегічні бомбардувальники Ту-160 та Ту-95 атакували з декількох напрямків. Цілі російських окупантів — об’єкти цивільної інфраструктури.

— У зоні відповідальності повітряного командування «Захід» авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільно-вогневими групами з переносними зенітно-ракетними комплексами знищено сім крилатих ракет ворога, — зазначила начальник служби зв’язків з громадськістю повітряного командування «Захід» майор Олександра Качмар. — Знищені вартовими неба ракети не долетіли до своїх цілей. Вдалося запобігти руйнуванням інфраструктури, пораненням і загибелі людей.

У повітряному командуванні «Захід» вкотре закликали українців не знімати та не поширювати відео і фото роботи підрозділів ППО та «прольотів» ворожих ракет. Адже опубліковані у соціальних мережах дописи можуть бути використані російськими агресорами для отримання інформації про результативність завданих ударів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

— Підрозділи протиповітряної оборони ПвК «Захід» продовжують виконувати завдання за призначенням. Вартові захищають рідну землю й небо, — зазначили в службі зв’язків з громадськістю повітряного командування «Захід».

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-22 11:46:41