Україна і світ

Ми доносимо до європейців правду про війну в Україні та мотивуємо їх допомагати – Галина Однорог

У містах Європи з 10 жовтня до 1 листопада 2022 року волонтери ГО «Громадський Рух Маріуполя» проводять акцію «Я – Маріуполь. Я – Азовсталь».

– Наша мета донести до європейців «живу інформацію» про те, що Україна сьогодні воює, про те, що українці нині боронять не тільки свою землю, але й увесь цивілізований світ, – говорить голова ГО «Громадський Рух Маріуполя» Галина Однорог. -Усі охочі можуть почути від нас, тих, хто пережив жахи війни, правду про війну та усвідомити, що перемога над російськими орками потрібна не тільки нам, українцям, але й усім людям доброї волі.

Сьогодні дві акції відбулися у центрі Брюсселя.  Українські волонтери розгорнули виставку фотографій зруйнованого Маріуполя, фото наших захисників України та уламки снарядів,якими російські окупанти нищать Україну, біля Європарламенту.

– Ми також демонструємо трохи українського мистецтва та культури. показуємо фільм про Маріуполь, фото, співаємо українські пісні та розповідаємо про жахіття війни, – додає Галина Однорог.

В акції беруть участь 6 волонтерів, більшість з яких розмовляє англійською мовою.Проєкт реалізується за організаційної підтримки Міністерства оборони та Міністерства закордонних справ України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото ГО «Громадський Рух Маріуполя»

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-22 00:31:32