Україна і світ

На звільнених територіях Херсонщини у 88 населених пунктах поліція забезпечила стабілізаційні заходи та відновлення правопорядку

Олексій Сергєєв. Фото: Дмитро Юрченко / АрміяInform

Про це під час брифінгу представників Сил безпеки та оборони України в Military Media Center повідомив начальник Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України генерал поліції третього рангу Олексій Сергєєв.

— На звільнених територіях Херсонщини поліцією забезпечено стабілізаційні заходи та відновлення правопорядку у 88 населених пунктах. Відновлено роботу двох підрозділів поліції. Слідчими підрозділами Національної поліції України на деокупованій території задокументовано 156 воєнних злочинів. Виявлено два місця несвободи, де військові рф незаконно утримували місцевих мешканців, — зазначив Олексій Сергєєв.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, на Херсонщині працівники вибухотехнічної служби Національної поліції України здійснили 188 виїздів, обстежили територію площею 142 гектари. Вилучено 777 вибухонебезпечних предметів.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-20 16:03:43