Україна і світ

Нацгвардійці виконали 293 вогневі завдання з ураження живої сили

Микола Уршалович. Фото: Дмитро Юрченко / АрміяInform

Про це повідомив під час брифінгу у Media Center Ukraine тимчасовий виконувач обов’язків директора Департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович.

— Основні зусилля нашої артилерії зосереджувались на вогневій підтримці підрозділів Сил оборони, виконано 293 вогневі завдання з ураження живої сили, вогневих засобів та техніки противника, — зазначив він.

Зі слів Миколи Уршаловича, минулого тижня, за отриманою розвідувальною інформацією, артилеристи-гвардійці у результаті завдавання вогневого ураження знищили до роти живої сили противника, бойову та автомобільну техніку.

Крім того, 18 жовтня мінометна батарея однієї з частин оперативного призначення за допомогою корегування з БПЛА успішно виконала вогневе завдання по позиції противника. За результатами радіоперехоплення переговорів противника підтверджено знищення автомобіля зв’язку та живої сили противника.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Група аеророзвідки в районі Новодонецького за допомогою квадрокоптера завдала вогневого ураження підрозділу противника чисельністю до взводу та пошкодила вантажний автомобіль.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-20 15:25:54