Україна і світ

Після нашої перемоги росія нікуди не зникне, це наш споконвічний ворог – Ганна Маляр

Про це заступник міністра оборони України Ганна Маляр сказала під час інтерв’ю для медіаплатформи «Ми –Україна».

– Головне, про що ми повинні домовитися в нашому суспільстві. Після нашої перемоги, яка обов’язково буде, росія нікуди не зникне. Це наш споконвічний ворог. Наша Батьківщина стоїть поряд з «імперією», яка фактично без нас недоімперія. Ми для них ціль номер один завжди. Важливо зрозуміти, що для нас немає значення, хто там при владі: помре один путін і прийде інший. Це така культура, такий соціум, така держава. Навіть якщо вони розпадуться, залишиться десь та імперська частка, яка буде зазіхати на Україну, – зазначила Ганна Маляр.

За її словами, у України тільки один шлях – після перемоги повністю перетворитися на державу, яка готова чинити опір, і ніколи не допустити аби росія знову напала.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Ми повинні перейти на військовий режим існування. Кожна людина має бути підготовлена, має бути все озброєння – повинна бути високопрофесійна армія. Друге – це економіка. Наша економіка повинна бути такою, аби росії було дуже дорого сюди йти і нападати. Третє – це союзи і домовленості з іншими державами. Ви самі бачите, що без допомоги наших західних партнерів, нам було б вкрай важко вистояти. У нас є дух, у нас є опір, є професійність, але нам потрібна зброя. Тому ці три компоненти головні, якщо ми хочемо, аби Україна існувала, – додала заступник міністра оборони України.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-18 22:38:58