Україна і світ

За період масованих ракетних обстрілів рф України ДСНС ліквідувало 120 пожеж та врятувало понад 750 людей

Олександр Хорунжий

Про це повідомив під час брифінгу «Ліквідація наслідків терористичних атак на об’єкти критичної інфраструктури» у Military Media Center речник Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковник служби цивільного захисту Олександр Хорунжий.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– За період 7 по 18 жовтня було здійснено понад 2200 виїздів, зокрема, відповідно до наших виїздів, до нашої роботи активно залучалися і аварійні служби енергетики, газу та водопостачання, комунальні служби та волонтери. Ліквідовано понад 120 пожеж. Врятовано близько 750 осіб. Надавалась допомога енергетикам у розвантаженні трансформаторів із застосуванням інженерної техніки ДСНС в окремих регіонах, – розповів Олександр Хорунжий. – Наразі запущено 27 генераторів для того, щоб забезпечити енергоживленням об’єкти критичної інфраструктури і, зокрема, соціальні об’єкти, такі – як лікарні, виробничі будівлі й таке інше.
За його словами, всі заходи з ліквідації наслідків обстрілів та сталого функціонування об’єктів критичної інфраструктури здійснюються ДСНС у тісній взаємодії з іншими складовими сектору безпеки і оборони.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-18 15:51:16