Україна і світ

Працівники й пацієнти ВМКЛРЦ отримали відзнаки та цінні подарунки

З нагоди Дня захисників і захисниць України Державний секретар Міноборони Костянтин Ващенко та директор Департаменту кадрової політики МОУ Олег Яцино від імені Міністра оборони Олексія Резнікова привітали військовослужбовців ЗСУ, які проходять лікування та реабілітацію у Військово-медичному клінічному лікувально-реабілітаційному центрі Медичних сил ЗСУ.

— Дякую вам від імені Міністра оборони за ваш подвиг, за те, що ви, не жаліючи здоров’я, захищаєте Україну. Ми з нашими колегами медиками зробимо все, щоб ви повернулись до нормального життя, і ми разом жили в незалежній державі, — запевнив Костянтин Ващенко, звернувшись із привітанням до воїнів.

За мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цінності України, вірність Українському народові й військовій присязі, незламність духу, зразкове виконання військового обов’язку та високий професіоналізм, проявлений в умовах збройної агресії росії проти України та з нагоди Дня захисників і захисниць України військовослужбовцям вручили цінні подарунки — тактичні годинники.

Вітаючи персонал Військово-медичного клінічного лікувально-реабілітаційного центру, Костянтин Ващенко висловив подяку особовому складу Центру й підкреслив особливу важливість лікарів та медперсоналу, які працюють безпосередньо на лінії фронту й у госпіталях, приймаючи важкопоранених і повертаючи людей до життя.

— Хочу побажати вам миру та швидкої перемоги. Ми розуміємо, що треба ще багато зробити, але ми впевнені, що перемога буде. Нам допомагають партнери й увесь народ об’єднався навколо збереження нашої незалежності та територіальної цілісності, інших варіантів нам доля не дає, — наголосив він.

За особистий внесок в організацію та надання висококваліфікованої допомоги військовослужбовцям ЗСУ, збереження життя людей, зразкове виконання службового обов’язку в умовах збройної агресії російської федерації проти України та з нагоди Дня захисників і захисниць України військових медиків нагородили відзнакою Міністерства оборони України: нагрудним знаком «За військову доблесть» та «Знак пошани».

У Центрі працюють кваліфіковані фахівці з лікування та реабілітації пацієнтів з обмеженою руховою активністю внаслідок поранень, отриманих у ході бойових дій. Особовий склад Центру робить все можливе для швидкого відновлення здоров’я українських захисників.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

— Нашим завданням є проведення як хірургічного, так і терапевтичного комплексу лікувальних заходів, а також надання реабілітаційної допомоги, використовуючи світові стандарти із залученням фахівців, яких ми виховали за вісім років війни, які проходять у нас військову службу та працюють. Ці знання і досвід ми використовуємо зараз для лікування і реабілітації воїнів, які проходять у нас лікування, — зазначив начальник Центру полковник Андрій Кіх.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-14 19:19:34