Україна і світ

Окупанти завдали 5 ракетних та 1 авіаційний удари, здійснили понад 15 обстрілів з РСЗВ

Як повідомив речник Генерального Штабу Збройних Сил України Олександр Штупун, станом на 18.00 4 жовтня противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах зриву активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Але, разом з тим, робить спроби вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках, здійснює перегрупування,

Ворог обстрілює позиції наших військ уздовж усієї лінії зіткнення, веде повітряну розвідку. Завдає ударів по цивільній інфраструктурі та помешканнях мирних жителів, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. Залишається загроза завдання противником авіаційних та ракетних ударів на всій території України.

Так, протягом доби окупанти завдали 5 ракетних та 1 авіаційний удар, здійснили понад 15 обстрілів з РСЗВ. Від ворожих ударів постраждали об’єкти та цивільне населення більш ніж 12 населених пунктів. Серед них – Харків, Краматорськ, Андріївка (Дніпропетровської області), Бахмут, Залізничне, Вознесенськ та Придніпровське та інші.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-04 18:37:25