Україна і світ

Брюс Вілліс продав права на свій образ компанії Deepfake

Американський актор Брюс Вілліс продав права на свій образ компанії Deepfake. Таким чином, можна створити його цифрового близнюка, що дозволить легенді бойовиків повернутися на екрани.

Сам актор називає технологію прекрасною можливістю повернутися в минуле. Використовуючи технологію діпфейку, актор вже з’являвся в рекламі російського мобільного оператора. Тоді він навіть не відвідував знімальний майданчик. Його обличчя перенесли в цифровому вигляді на іншу людину, що бере участь в зйомках.

– Мені сподобалася точність, з якою вийшов мій персонаж. Це міні-фільм у звичному для мене жанрі комедійного бойовика… З появою сучасних технологій, навіть перебуваючи на іншому континенті, я можу спілкуватися, працювати і брати участь у зйомках. Це дуже новий і цікавий досвід, і я дякую всій нашій команді, – зазначив Вілліс.

Варто зазначити, що в березні 2022 року Брюс Вілліс вирішив завершити акторську кар’єру. Причина в тому, що в актора діагностували афазію – хворобу, через яку в людей виникають проблеми з промовою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тоді заяву про це зробила його сім’я, зазначивши, що він потребує підтримки шанувальників.

Брюс Вілліс
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-30 19:59:33