Україна і світ

Чому в літак не варто одягати шорти: експеримент із сидінням

Співробітниця авіакомпанії Сюзанна розповіла, чому не варто одягати шорти та спідниці в літак, провівши експеримент у салоні.

У TikTok працівник авіакомпанії показала, як бере вушною паличкою зразки бактерій на сидіння та поміщає їх у чашку Петрі. Результат експерименту не потішить нікого.

– Я хотіла побачити, наскільки насправді ці крісла брудні в літаку, тому я взяла на себе сміливість провести тест… Ось воно, сидіння в літаках жахливо брудні. Чому тільки на цьому сидінні так багато різних видів бактерій? Чому воно таке брудне? – Сказала Сюзанна.

Жінка застерегла людей від носіння одягу, який може призвести до контакту шкіри з сидіннями та закликав продезінфікувати їх, перш ніж сісти.

– Це просто змушує задуматися про всіх людей, які носять сорочки з рукавами, короткі шорти чи спідниці. Твоя шкіра торкається цих брудних сидінь. Почисти їх, перш ніж сісти, – сказала вона.

Варто зазначити, що в коментарях багато хто подякував Сюзанні за експеримент, зазначивши, що тепер можуть наочно побачити те, що і так знали.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також висловилися й інші авіапрацівники, сказавши, що сидіння справді не чистять.

Чому в літак не варто одягати шорти: експеримент із сидінням
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-20 16:16:58