Україна і світ

Це як їсти брюссельську капусту: Каньє Вест зізнався, що ніколи не читав книжок

Американський репер Каньє Вест зізнався, що ніколи не читав книжок. Артист додав, що надає перевагу гарній розмові.

– Насправді я не читав жодної книги. Читання я можу порівняти з поїданням брюссельської капусти. Але розмовляти – це як отримати кукурудзяні равіолі Джорджіо Бальді, – висловив свої думки артист в одному з підкастів.

Вест мав на увазі відому страву з макаронів, що подається в ресторані Джорджі Бальді в Санта-Моніці. Таке порівняння він не дарма зробив — одного разу він відвідав цей заклад разом зі своєю колишньою дружиною Кім Кардаш’ян. Схоже, репер залишився задоволеним після трапези.

Музикант також поділився своїм лайфхаком – він читає лише перше та останнє речення довгих текстових повідомлень. Музикант розчарований через те, що йому потрібно дотримуватися правил розмовної англійської, щоб його поважали.

– Це Вавилонська вежа. Ви не поважатимете мене, якщо я не говорю правильно, що б я не говорив, — сказав Вест.

Вест також розповів про Academy Donda, приватну школу, яку він заснував і назвав на честь своєї покійної матері. Його заклад працює з дітьми з садка до 12 класу та викладає словесність, математику та природничі науки. Музикант вважає, що стандартні навчальні програми мають доповнюватися тими уроками, які дають впевненість у собі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Артист любить ділитися своїми думками – Каньє впевнений, що пристрасть до порнографії занапастила його шлюб із Кім Кардаш’ян. Саме згубна звичка знищила його родину.

Вест
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-19 18:05:56