Україна і світ

Мушу все тягнути сама: Полякова збиралася продати квартиру та заробляти на варениках

Оля Полякова розповіла про новий бізнес, а також про заробіток під час війни. На спільному із Машею Єфросиніною проєкті співачка зізналася, що сама заробляє на себе та своїх двох дітей.

– Нашим зіркам часто кажуть, що вони не повинні заробляти й треба віддавати всі гроші. Мене навчив Андрей Данилко відповідати: я не маю другої професії. У мене двоє дітей, і мій чоловік зараз нічого не заробляє – він у ТРО. І якщо у ЗСУ небагато й платять, то у територіальній обороні – ні. Я все це мушу тягнути, – зізналася Полякова.

Оля додала, що у Європі вже не платять тих гонорарів, які платили на весіллях та корпоративах. Артистка також думала про відкриття своєї справи.

– У мене виникали такі думки. Наприклад, ліпити вареники. Мені мама казала: Давай я продам квартиру у Вінниці, ми купимо з тобою кіоск і робитимемо там бістро українське. Я вже почала це продумувати, адже останні два місяці без роботи. Але я зрозуміла, що за три місяці кіоск прогорить, а мама залишиться без квартири. Я не бізнесмен, я ремісник і вмію дарувати щастя, – вважає артистка.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що зараз молодша донька Полякової навчається у платній школі у Лондоні. Цікаво, що навчання передбачає і проживання на території навчального закладу. Для українців зробили величезну знижку на навчання.


Оля Полякова
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-16 18:17:43