Україна і світ

Можете кидати в мене камінням: Анатолій Анатоліч зізнався, чому не повертає свою родину до України

Український телеведучий Анатолій Анатолич розповів, чому не хоче повертати своїх дітей до України. Нині вони мешкають у Франції, і ходять до школи, де є єдиними українцями.

Своїми думками артист поділився на Instagram.

– Моя сім’я зараз проживає в районі Бульон – він чистий та безпечний. Але є й інші локації Франції і вони не такі. У цій школі, куди ходять мої діти, вони єдині українці, – почав свою думку телеведучий.

За заявою Анатолія, головна причина, чому вони не повертаються в Україну – це відсутність сирен, навчання у добрій школі та безпека. Шоумен сподівається, що зможе з усією своєю сім’єю повернутися до України до кінця року, але поки що таке рішення не приймалося.

Анатолич

– Можете кидати в мене камінням, але це моє рішення. Усіх обіймаю і бажаю безпеки дітям. Ми, батьки, про себе подбаємо, але за дітей відповідаємо, – додав Анатоліч.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Анатолій Анатолич приєднався до будівельного батальйону Добробат після поїздки до Франції на початку літа. Артист тоді заявив, що разом із Лілею Ребрик допомагатимуть і розповідатимуть про свої справи підписникам.

Анатолич
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-12 18:00:34