Україна і світ

Виглядає порожнім і самотнім: принц Гаррі розповів про зміни у Віндзорському замку після смерті королеви

Знаменитий Віндзорський замок виглядає дуже порожнім і самотнім без Єлизавети ІІ. Про це заявив Принц Гаррі натовпу шанувальників, які зібралися біля знакового місця.

Відомо, що герцог Сассекський вирушив до Віндзорського замку з Балморалу, щоб зустрітися з місцевими жителями. Вони вишикувалися вздовж вулиць на честь королеви, яка померла минулого тижня.

– Тепер без неї там самотньо. В якій би кімнаті вона не перебувала, ви всюди відчували її присутність, — заявив 37-річний Гаррі скорботним.

Разом із принцом на публіці з’явилася його дружина Меган Маркл, а також брат Вільям та його дружина Кейт Міддлтон. Їхнє возз’єднання здивувало багатьох – їхні стосунки тривалий час були дуже напруженими, але смерть королеви змусила їх з’явитися разом.

Відомо, що між парами ворожнеча посилилася після рішення Гаррі та Маркл відмовитися від своїх королівських обов’язків у 2020 році, після чого вони переїхали до Каліфорнії.

Біля Віндзорського замку пари спостерігали за величезною кількістю квітів, викладених на честь покійної королеви.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цікаво, що Маркл відмовилася летіти з Гаррі до Шотландії, щоб попрощатися з королевою до її смерті. На жаль, принц прилетів у Балморал за кілька годин після смерті Єлизавети II.

Виглядає порожнім і самотнім: принц Гаррі розповів про зміни у Віндзорському замку після смерті королеви
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-12 15:00:26