Україна і світ

Наші герої ведуть до перемоги: реакція зірок на визволення Балаклії та Харківщини

Останніми днями у наші військові поступово відтісняють ворога до північно-східних кордонів України. За офіційними даними, за короткий проміжок часу було звільнено понад 20 населених пунктів, серед яких і Балаклія, який є важливим вузловим центром. Події обговорюють не лише українці, а й зірки, які також не хочуть мовчати про добрі новини.

Реакція зірок на визволення Балаклії та Харківщини – далі у матеріалі.

Телеведучий Андрій Бєдняков поділився відео де наші військові підіймають прапор України на деокупованій території.

– І так буде у кожному куточку нашої країни. Віримо! – додав Андрій.

Ольга Сумська також не сидить без діла – вона опублікувала відео, де наших захисників радісно зустрічають в одному зі звільнених населених пунктів.

– Нам дуже складно, але ми просуваємося вперед – заявив Валерій Залужний. За останні кілька днів українські військові звільнили понад 1 тисячу квадратних кілометрів наших земель. Наближаємо перемогу, – додала Ольга.

Співачка MamaRika також опублікувала відео де мирні жителі раді приходу наших захисників.

– Сльози щастя від подій останніх днів. Наші герої ведуть нас до перемоги. Слава ЗСУ, – додала артистка.

Телеведучий Володимир Остапчук опублікував відео де наші захисники підіймають прапор України над звільненими територіями. Він прикріпив до нього свою реакцію – червоні серця.

Остапчук

Аналогічний ролик опублікував у себе в Stories та Дядя Жора.

Дядя Жора

Анатолій Анатоліч також зрадів звільненню Балаклії та Харківщини, опублікував відео з нашими військовими та мирними жителями міста.

– Балаклія. Харківська область. Звільнено! Найкрутіша фраза наприкінці відео. Додивіться обов’язково! Слава Україні! Слава ЗСУ! – прокоментував відео Анатолій.

Леся Нікітюк опублікувала спільний знімок з Олександром Поворознюком і весело його прокоментувала.

– Слава Україні. Слава нації. Ну, а далі ви знаєте, – додала телеведуча.

Співачка Alyona Alyona опублікувала відео з підняттям українського прапора і додала, що наші молитви та воля захисників приносять свої плоди.

– Людська віра та молитва, мужність українських воїнів та бажання жити на вільній землі раз і назавжди переможуть темряву. Слава Україні! Слава ЗСУ! – заявила артистка.

Ведуча Маша Єфросиніна подякувала нашим військовим за те, що вони нас захищають.

Ефросинина

– Мені завжди вистачало слів, щоб висловити свої почуття, але зараз я не можу вкласти в слова подяку, яку відчуваю до наших захисників. Завдяки їм я на 100% впевнена у нашій перемозі над злом. Дякую вам від щирого серця щодня і щогодини, дорогі наші герої, – заявила Маша.

Настя Каменських також опублікувала відео з українським прапором та військовим.

– Ми сильні та вільні, нас неможливо зламати! Слава нашим ЗСУ! Слава Україні! – додала зірка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відомо, що українські захисники ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямі. За підтримки місцевого населення їм вдалося пройти майже на 50 км за три дні.

Звезды
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-09 17:48:38