Україна і світ

У Польщі відкрили новий офіс Netflix: працюватиме і для українців

У Польщі відкрився офіс Netflix – він працюватиме на Центральну та Східну Європу, зокрема й на Україну. Надалі представництво планують активно розвивати.

Відомо, що офіс розташувався у Варшаві. Щоправда, зараз співробітники працюють у тимчасовому приміщенні, допоки не буде готовою постійна штаб-квартира. Окрім Польщі та України, офіс обслуговуватиме інші 26 ринків, включаючи Чехію, Угорщину, Румунію та Хорватію.

Саме представництво Netflix вже прокоментувало рішення – минуло вже шість років з моменту запуску сервісу у Центральній та Східній Європі. Тоді вдалося локалізувати сервіс у Польщі, а згодом і в інших найближчих країнах, зокрема й в Україні.

Наприклад, у додатку Netflix з’явився український інтерфейс, а також субтитри в серіалах нашою мовою. Згодом багато популярних проєктів отримали й українське озвучення.

Що стосується Польщі, компанія інвестувала $115 млн, а також створила понад 2600 робочих місць для створення продукції.

– Центральна та Східна Європа є домом для багатьох чудових ідей та сценаріїв. Опинившись у Варшаві, ми станемо ще ближчими до місцевої спільноти по всьому регіону. Сподіваюся, що наша співпраця принесе фантастичні результати, – заявив керівник відділу закупівель Netflix Poland Лукаш Клюскевич.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наприкінці серпня Netflix показав трейлер до серіалу Венсдей, який розповість більше про сімейку Адамсів. Режисером серіалу виступив Тім Бертон, а вихід восьми епізодів заплановано на осінь цього року.

У Польщі відкрили новий офіс Netflix: працюватиме і для українців
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-08 12:04:32