Україна і світ

За один удар – три КамАЗи 200-х росіян: Арестович про ситуацію на Херсонщині

Радник Офісу президента Олексій Арестович припустив, що на Херсонщині зараз йдуть важкі бої, адже армія РФ ввела у бій місцеві резерви.

В ефірі Фейгін Live він розповів, що це не означає, що українські війська припинили виконувати  поставлені завдання та реалізовувати задум, який поставило командування.

– Ми до дрібниць вдаватися не будемо. Основним змістом того, що там відбувається є удари по розкритій інфраструктурі російських військ, – зазначив Арестович.

Радник ОП наголосив, що окупанти дуже багато метушаться і через це ЗСУ почали бачити те, чого раніше не могли.

– І от, ми побачили, туди і полетіло, – уточнив він.

Арестович каже, що 1 вересня у результаті атаки по ворожому плацдармі на правому березі Херсонщини тільки з одного місця вивезли три КамАЗи загиблих у бік Росії.

– Це тільки один удар, а їх  за добу штук 10. Не всі вони по живій жилі, але ми можемо уявити, що там відбувається, – розповів радник ОП.

Він уточнив, що щоденні втрати росіян значно зросли і складають 300-350 чоловік вбитими. Найбільше – на Херсонському напрямку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну станом на 2 вересня армія РФ вже втратила 48 700 військових. 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-03 02:33:39