Україна і світ

Росія захоче сісти за стіл переговорів: військовий експерт пояснив за яких умов

Росія планує вдарити по українській обороні з трьох напрямків, щоб налякати наших захисників, а потім запропонувати провести переговори щодо тимчасового припинення вогню. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

– Взагалі складається таке враження, що вони хочуть зробити ривок, може навіть останній ривок, щоб імітувати наступ на трьох напрямках: Південнобузький, Донецька та Харківська області. Головною метою стане завдання не стільки прорвати оборону та захопити якісь землі, скільки налякати. А потім найімовірніше вони запропонують нам переговори, тому що їм вкрай необхідно до кінця серпня добитися від нас припинення вогню.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, на це є цілком очевидна причина. Російська Федерація планує провести псевдореферендуми на тимчасово окупованих територіях України, які не будуть легітимними у разі продовження бойових дій.

– Під час ведення бойових дій вони не зможуть легалізувати ті псевдореферендуми, які вони планують на початок вересня. Під час бойових дій жодний референдум не буде легітимним. Я думаю, що задум саме такий. Вдарити з трьох напрямків по нашій обороні, щоб ми злякалися, і потім запропонувати переговори щодо тимчасового припинення вогню.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-02 22:46:22