Україна і світ

Ембер Герд пожертвувала будинком, щоб розплатитися з Джонні Деппом

Актриса Ембер Герд продає свій улюблений будинок у Каліфорнії, щоб виплатити Джонні Деппу компенсацію у розмірі $8 млн по справі про наклеп. Судові документи показали, що Герд могла отримати $16 млн від актора під час розлучення.

Однак тоді актриса відмовилася від грошей, і почала судитися із Деппом. Тепер Ембер збирає гроші за допомогою власного майна – у продаж піде будинок у каліфорнійській пустелі вартістю близько $1 млн – у 2019 році актриса придбала його вдвічі дешевше.

Наближені до Герд інсайдери заявляють, що зірка має кошти, щоб виплатити Деппу компенсацію в будь-який час. І вона могла б мати більше грошей, якби не відмовилася від $16 млн зароблених Деппом у фільмі Пірати Карибського моря 5. Тоді гроші вважалися загальними, оскільки знімання проходили ще до розлучення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Судові розгляди колишньої пари на цьому не закінчилися – наприкінці липня Депп та Герд подали на апеляцію, щоб знову зустрітися у суді. Актриса раніше заявляла, що й надалі боротиметься за правду, і справа не в грошах. Джонні вирішив не відставати, і показово захотів позбутися обов’язкової виплати у розмірі $2 млн своїй колишній дружині.

Эмбер Херд и Джонни Депп
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-01 17:06:32