Україна і світ

Кіркорову, який підтримує путінський режим, відмовили у в’їзді в Молдову

Російського співака Філіпа Кіркорова ввечері 28 липня затримали в аеропорту Кишинева, що у Молдові. Йому відмовили у в’їзді.

Про це повідомило молдавське видання Deschide.md.

За їхніми даними, Кіркоров прилетів до міжнародного аеропорту Кишинева на борту літака, який прямував чартерним рейсом зі Стамбула. На борту цього ж літака разом із Кіркоровим перебував громадянин України.

– У міжнародному аеропорту Кишинева деяким іноземним громадянам відмовили у в’їзді до Молдови. Після перевірки згідно з встановленими протоколами було встановлено, що вони не дотрималися умов для отримання дозволу на перетин кордону, – заявили прикордонники.

Під час виходу із VIP-залу прикордонники повідомили співаку, що йому заборонено в’їзд на територію Молдови, тому він був змушений повернутися.


У прикордонній поліції Молдови уточнили, що рішення про відмову у в’їзді ухвалили після того, як не було дотримано умов для дозволу на перетин державного кордону.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім того, нещодавно стало відомо, Кіркоров який підтримує путінський режим, провів концерт в окупованому Криму. Під час концерту він подякував російським загарбникам, які вчиняють злочини в Україні, за те, що вони роблять.


філіп кіркоров
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-29 12:15:27