Україна і світ

Крістофер Нолан – геній: тизер фільму Оппенгеймер про творця ядерної бомби

Компанія Universal Pictures опублікувала перший тизер майбутнього фільму Оппенгеймер. Режисером виступив легендарний Крістофер Нолан, а картина розповість про батька ядерної бомби.


Тизер показав буквально кілька кадрів – його запустили у вигляді трансляції одразу у кількох соцмережах. Ролик показують по колу, але з кожним разом зворотний відлік зменшується – йдеться про дату виходу фільму. Цифра змінюється залежно від того коли глядач відкрив відео. Прем’єра відбудеться у липні 2023 року.

Картина розповість про фатального фізику та керівника проєкту Манхеттен Роберта Оппенгеймера. Головного героя зіграє актор Кілліан Мерфі, відомий зі знімання у фільмі Гострі картузи. За традицією, акторський склад у фільмах Нолана вражає – до Мерфі приєднаються Емілі Блант, Роберт Дауні – молодший, Метт Деймон, Флоренс П’ю та інші зірки.

Про те, що фільм Нолана Оппенгеймер спонсорує Universal, стало відомо лише у жовтні 2021 року. Тоді компанія заявила, що зробила виняток – картина режисера буде в прокаті від 90 до 120 днів, хоча решта робіт показує на великих екранах набагато менший термін.

Відомо, що на знімання картини виділили бюджет у $100 млн, так що зібрати акторський склад із зірок не склало труднощів – цьому також посприяло ім’я Нолана.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram


Оппенгеймер
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-28 15:54:17