Україна і світ

Після невдалої пластики: Лінда Євангеліста повернулася в модельну індустрію

Канадська супермодель Лінда Євангеліста повернулася до модельної індустрії після невдалих пластичних операцій.

Вона знялася для модного будинку Fendi. На знімку Лінда в сонцезахисних окулярах, кількох кепках та з двома сумочками від бренду.

Ба більше, супермодель 90-х поділилася новиною – у вересні вона з’явиться на спеціальному показі мод Fendi, присвяченому 25-річчю культової сумки Fendi Baguette.

Протягом 90-х років Євангеліста була однією з найпопулярніших моделей в індустрії, позуючи для численних відомих журналів, таких як Vogue, Cosmopolitan, Glamour, Elle та Marie Claire. Також вона демонструвала речі на показах подіумів для великих брендів, включаючи Chanel, Valentino, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani тощо.

Перестала працювати Лінда в 2016 році. Тоді вона практично перестала з’являтися на публіці і вела затворницьке життя. У лютому 2021 року Євангеліста зізналася, що стала жертвою невдалої пластики.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Її зовнішність постраждала після проведення Coolsculpting – процедури, яка може замінити хірургічну ліпосакцію. Жирові клітини Лінди не зменшилися, як мали, а збільшилися. У неї розвинулася парадоксальна жирова гіперплазія.

Після невдалої пластики: Лінда Євангеліста повернулася в модельну індустрію
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-19 08:47:47