Україна і світ

Це було дивно і недостойно: Злата Огнєвіч про те, чи вибачила вона Андрія Задворного

Співачка та головна героїня романтичного реаліті Холостяка 2 Злата Огнєвіч розповіла, чи вибачила Андрія Задворного, з яким спробувала збудувати стосунки після проєкту.

За словами артистки, вона ходила на психотерапію, яка їй дуже допомогла та врятувала від депресії. Каже, багато чого переосмислила і пережила.

– Сьогодні Андрію я від щирого серця бажаю всього найкращого. Щодо його вчинку, як чоловіка – думку свою я не змінила. Це було дивно і негідно на той час, але я йому бажаю миру, здоров’я, щоб у нього, його сім’ї, дитини все було добре. Щоб він зустрів ту дівчину, з якою буде на одній хвилі, – наголосила Огнєвіч.

Зізнається, крапля смутку ще залишилася. До кінця не пробачила, оскільки ще має пройти час, але ставитися до ситуації стала легше.

– Після цього я навіть симпатизувала хлопцям, дивилася та думала, що класний. Я в собі відчула те, що почала звертати увагу на інших чоловіків і це класна ознака, – підсумувала Злата.

Нагадаємо, у фіналі реаліті Холостячка 2 Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного, з яким хотіла побудувати щасливі стосунки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Через короткий час стало відомо, що вони розійшлися майже одразу. Таке рішення ухвалив Андрій, пояснивши це тим, що короткий час він був щасливим, а потім не хотів повертатися додому. Задворний зізнався, що перестав відчувати те, що відчував раніше.

Це було дивно і недостойно: Злата Огнєвіч про те, чи вибачила вона Андрія Задворного
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-16 16:19:36