Львівський портал

У Раві-Руській митники виявили незадекларовані автопарфуми та косметику

У неділю, 27 жовтня, у пункті пропуску «Рава-Руська – Хребенне» львівські митники виявили незадекларовані автопарфуми та косметику в подарункових коробках загальною вартістю 170 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Так, близько о 22:20 у вищевказаному пункті пропуску із Польщі прибула вантажівка MAN під керуванням 49-річного жителя Хмельницького.

Для проходження митного контролю він обрав смугу «червоний коридор», але під час заповнення декларації не вказав митним органам про переміщення 64 подарункових наборів та 82 косметичних засобів Rituals, призначених для догляду за тілом та ароматизації автомобіля.

Виявлені товари знаходились у кабіні тягача, розміщені у двох господарських сумках та 14 картонних коробках. За словами водія, він погодився перевезти їх через митний кордон України на прохання невідомої особи.

Орієнтовна вартість «знахідки» – 170 тисяч гривень. За цим фактом складено адмінпротокол, відповідно до ч. 2 ст. 471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон громадянами) МКУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Львівська митниця

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-28 10:17:06