Львівський портал

Заплутані історії розплутали на кордоні: на Львівщині викрили чергове псевдоподружжя

На Львівщині у пункті пропуску «Грушів», що на кордоні з Польщею, прикордонники викрили 56-річну жительку Черкащини з ІІ групою інвалідності, яка уклала фіктивний шлюб із 44-річним земляком. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонної служби України.

Так, зі слів жінки «пара» нібито їхала в Данію в гості до її дочки від першого шлюбу. Однак її «чоловік» так і не зміг відповісти в яку країну він їде. Зате у розмові він повідомив, що його «кохана» є приватним підприємцем, в той час як жінка сказала, що вона держслужбовець.

На низку логічних запитань у псевдопари були різні відповіді, та й шлюб «молодята» уклали лише місяць тому. Відтак перетнути кордон їм таки не вдалось.

Прикордонники скерували повідомлення до поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-26 11:57:19