Львівський портал

Марта Романяк: «Ви вже всі вивчили іспанську, польську та китайську та вивчіть, нарешті, українську!»

Регіональна директорка ІТ-компанії Avenga Марта Романяк про  те, що власники українського бізнесу продовжують працевлаштовувати росіян:

«Знаєте друзі, звучить дивно, але виявляється дуже складно підтримувати український бізнес за кордоном, бо насправді Ти ніколи не розумієш, що за цим стоїть.

З власного досвіду- російськомовний персонал, російськомовні діти власників і Алсу по ТВ і це все на фоні складних історій переїзду, адаптації та новин з війни.

Та йопвашумать ви вже всі вивчили іспанську, польську та китайську та вивчіть, нарешті, українську! І не вчіть, не спілкуйтеся з дітьми російською ви ж ускладнюєте їхнє майбутнє життя!

Зауваження та прохання не допомагають, нажаль (( Ну але ну ладно, все ж таки наші люди, краще своїм гроші занесу….

Сьогодні отримала новий досвід, бо Eva Beauty hub, який позиціонує себе, як український бізнес дає роботу росіянам!!!!

Так, сьогодні майстер виявилася з країни-гівна! На моє запитання, звідки ви? Вона спокійно відповіла «с расії». Я вийшла і більше не повернуся. Дуже прикро, що власниця, яку дуже болить від новин з України, дає роботу росіянам. Адміністратор намагалася в чомусь мене переконати ( це заслуговує на окремий пост), закінчилося вибаченням. Я попросила все передати власниці.

Я пішла, росіянка там далі пиляє нігті та отримує роботу від українки.

Скажіть, що з цим всім робити? Це ж піз##ц повний . Як з цим боротися?

Я зла, засмучена і без манікюру…».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-26 10:37:40