Львівський портал

У Львові влаштували погоню за п’яним водієм

Посеред ночі правоохоронцям довелося ловити Львовом п’яного водія, який ніяк не хотів зупинятись. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався у ніч на п’ятницю, 25 жовтня. Патрульні помітили порушника комендантської години на автомобілі Peugeot 308. При цьому в авто було потрошене переднє крило та фари.

На вимогу інспекторів водій не зупинився і втік, тож його передали в орієнтування. Не загальмував він і на вимогу другого екіпажу правоохоронців, втім цього разу остаточно втекти не вдалося.

Під час спілкування правоохоронці виявили у 38-річного водія ознаки алкогольного спʼяніння. Від перевірки у встановленому законом порядку він відмовився.

На порушника склали три протоколи: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані спʼяніння), за ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку) та за ч.5 ст. 126 (повторне протягом року керування транспортним засобом без документів з відповідною категорією) КУпАП.

Автомобіль забрав тверезий водій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-25 16:16:47