Львівський портал

У районі Коновальця збудують житловий будинок

На вул. Сельських, 7а, у Франківському районі Львова, зведуть чотириповерховий житловий будинок із підземним паркінгом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Так, на бічній вулиці від Коновальця хочуть збудувати житловий комплекс, який розташовуватиметься у межах історичного ареалу Львова.

В департаменті архітектури та просторового розвитку Львівської міськради запевняють, що висота проєктованого будинку відповідає чинним вимогам. Також об’єкт проходив містобудівну раду. Його детально обговорювали з мешканцями.

«Ми мали зустріч з мешканцями навколишніх будинків, на якій усі могли озвучити свої зауваження пропозиції та ідеї. Інвестор їх врахував. Тому питання позбавлене дискусій з боку людей, яких безпосередньо може стосуватись це будівництво», – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Євген Бойко.

Додамо, що будівництво хотіли розпочати ще у 2020 році, проте мешканці були проти. Тому Львівській міській раді довелось відкласти це питання для вирішення ситуації.

За даними Zaxid.net, за містобудівними умовами й обмеженнями до міськради звернулося зареєстроване менше ніж рік тому ТзОВ «Ноушн». Компанія належить співвласникам великої львівської будівельної компанії Auroom – колишньому львівському податківцю Оресту Вітику, Андрію Угрину й Андрію Криницькому.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: візуалізація, ЛМР

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-24 17:17:56