Львівський портал

Молодь до 25 років може отримати 150 тисяч гривень на власну справу

Українці віком до 25 років можуть отримати гранти до 150 тисяч гривень на відкриття власного бізнесу в межах програми «Власна Справа». Така послуга доступна на порталі «Дія». Про це повідомили у Міністерстві фінансів України.

«Створюємо умови для того, аби молодь могла реалізувати свої бізнес-ідеї. Гранти для молоді у межах програми «Власна Справа» вже доступні через портал Дія. Якщо вам до 25 років, подавайте заявку на програму та отримуйте до 150 тис. грн на свій бізнес. Грант для молоді не має вимоги створення нових робочих місць. Після ухвалення позитивного рішення щодо виділення гранту, лише необхідно відкрити ФОП», – наголосила Юлія Свириденко.

За її словами, подати заявку можна на порталі «Дія» в розділі «Грант на власну справу». Після ухвалення позитивного рішення щодо виділення гранту, лише необхідно відкрити ФОП.

Через три роки такі підприємці зможуть ще раз отримати грант від держави – вже за програмою «Власна Справа» на загальних умовах. На сьогодні – це 250 тис. гривень за умови створення не менше двох робочих місць.

Довідково

За грантовою програмою «Власна Справа» українці можуть отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн. Кошти можна витратити на придбання або лізинг обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, оренду приміщення. Отримати мікрогрант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Для отримання гранту понад 75 тис. грн обов’язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми гранту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-22 15:50:33