Львівський портал

За добу російські війська завдали понад 300 ударів по Запорізькій області. Є жертви та поранені

У понеділок, 21 жовтня, російські окупанти завдали 303 удари по дев’яти населених пунктах Запорізької області. Зокрема, в результаті атаки по обласному центрі загинуло троє людей, ще 19 – поранені, серед них 8-річна дівчинка. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров. 

Зокрема, війська рф нанесли ракетний удар по Запоріжжю. Троє людей загинули, 19 дістали поранення. Серед поранених 8-річна дівчинка.  Крім того, окупанти здійснили 17 авіаційних ударів по Малій Токмачці.  

Також 170 БпЛА різної модифікації атакували Лобкове, Гуляйполе, Малинівку, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку та Левадне. Роботине та Малу Токмачку ще чотири рази обстріляли з РСЗВ.  

Крім цього, російський агресор обстріляв з артилерії 111 разів по території Лобкового, Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного. 

Як повідомляв Львівський портал, 21 жовтня російські війська завдали ракетного удару по дитячому садочку у Запоріжжі. 

У результаті атаки частково зруйнована двоповерхова будівля дитячого садка. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені легкові автомобілі. Пожежники ліквідували займання у двох металевих гаражах. 

Загалом понад 30 будинків пошкоджені, частково зруйновано двоповерхову адмінбудівлю, пошкоджено два гаражі, господарчу споруду та 26 автомобілів.  

Також було відомо про двох загиблих та 15 поранених.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-22 11:05:01