Львівський портал

У Львові дитину уразило струмом під час селфі на даху поїзда

У Львові 11-річну дівчинку госпіталізували з ураженням струмом після того, як вона вилізла на поїзд, аби зробити селфі. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

Випадок стався у неділю, 20 жовтня, орієнтовно о 18:40 у Львові. Встановлено, що 11-річна дівчинка вилізла на поїзд, щоб зробити там селфі. Проте її уразило електричним струмом, після чого дитина впала.

«Неповнолітня львів’янка з подругою пішла на залізницю, аби зробити селфі. Коли дівчинка піднялась на вагон, вона отримала ураження струмом, знепритомніла та впала на землю. Її приятелька зателефонувала мамі, й та викликала швидку допомогу», – кажуть правоохоронці.

Медики діагностували постраждалій ураження струмом ІІ-ІІІ ступеня, втім зараз життю дитини вже нічого не загрожує.

Мешканцям Львівщини, а особливо дітям й підліткам, нагадують: залізничні станції – не місце для забав. У жодному разі не намагайтесь підійматись на вагони чи локомотиви!

Пам’ятайте: високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, інколи – з летальними наслідками. Окрім того, часто діти, які намагаються піднятись на дах вагонів, зриваються та отримують травми або гинуть, потрапляючи під колеса рухомого складу залізниці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-21 11:41:11