Львівський портал

На Львівщині військовий своєму колезі обіцяв оформити інвалідність за 10 тисяч доларів

Правоохоронці повідомили про підозру 31-річному командиру взводу військової частини, який обіцяв своєму колезі оформити інвалідність. Про це Львівському порталу повідомили у Спецпрокуратурі у сфері оборони Західного регіону.  

За даними слідства, старший лейтенант за гроші хотів «допомогти» колезі оформити інвалідність для подальшого звільнення зі служби у армії. Для цього обіцяв вплинути на членів військово-лікарської комісії для прийняття ними відповідного рішення. Свої послуги оцінив у 10 тисяч доларів. 

Під час отримання двох тисяч доларів передплати військового затримали. Наразі вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу. Також еревіряється причетність до злочину інших осіб. 

Правоохоронці повідомили про підозру 31-річному чоловікові за фактом одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України). Йому загрожує до восьми років тюрми з конфіскацією майна.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-18 15:48:40