Львівський портал

У центрі Львові ремонтуватимуть колію: рух може бути ускладнений

На перехресті вул. Личаківська – пл. Митна у Львові з 11 на 12 жовтня проведуть ремонт трамвайної колії. Це може ускладнити рух автотранспорту, але громадський транспорт курсуватиме без змін. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні ввечері та завтра вдень, 10-11 жовтня, на перехресті вул. Личаківська – пл. Митна, у напрямі від центру, проводитимуть підготовчі роботи.

Безпосередньо заміну стрілочного переводу трамвайної колії проведуть вночі з п’ятниці на суботу – з 11 на 12 жовтня. А після закінчення ремонтних робіт, в суботу, 12 жовтня, на цій локації замощуватимуть простір між коліями.

На рух трамваїв це суттєво не вплине. Електротранспорт курсуватиме за звичними маршрутами. Автотранспорт теж не змінюватиме схеми руху. Однак, слід розуміти, що частина смуги на цій локації у п’ятницю та суботу буде непроїзною. Автотранспорт оминатиме місце робіт, виїжджаючи на другу смугу руху.  Відтак автомобілістів просять це врахувати при плануванні поїздок.

«Перехрестя складне, з підвищеною інтенсивністю руху, тому просимо автомобілістів, за можливості, його оминати у п’ятницю та суботу. Якщо ж такої змоги не буде, просимо обирати максимально безпечну швидкість, оскільки підготовчі роботи передбачають розбирання бруківки, відтак необережні маневри можуть призвести до небажаних наслідків», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-10 16:29:12