Львівський портал

Спецслужби РФ готують фейки про торгівлю зброєю між Україною та Туреччиною, – ЦПД

Російські спецслужби планують кампанію з дискредитації військово-технічного співробітництва між Україною та Туреччиною. Про це повідомляє ЦПД.

«Попередньо наприкінці жовтня через пропагандистський канал Russia Today російські спецслужби планують оприлюднити серію дезінформаційних матеріалів про те, як Україна нібито без відома США здійснює торгівлю зброєю з Туреччиною в інтересах турецьких приватних компаній», – йдеться в повідомленні.

У ЦПД додали, що пропагандисти просуватимуть версію, що літаки, які доправляють озброєння та військову техніку з Туреччини в Україну, зворотним рейсом перевозять у Туреччину списану, трофейну та іншу зброю.

«За допомогою цієї кампанії російські спецслужби намагатимуться дискредитувати військово-політичне керівництво України та зруйнувати відносини України із союзниками», – зазначили у ЦПД.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-10 15:43:51