Львівський портал

Збірна Львівщини зі стрільби з лука виборола Кубок України

Львівські лучники успішно завершили літній сезон-2024 у фіналі Кубку України зі стрільби з лука, який проходив у Чернівцях з 6 по 9 жовтня. Окрім цього, команда Львівської області-2 стала переможцем змагань. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні спорту Львівської ОВА.

Так, переможцем Кубку України стала команда Львівської області-2 в складі Сергія Макаревича, Костянтина Ваксмана, Ігоря Табака. Лучники, розпочавши змагання з восьмого місця здолали на шляху до фіналу в другому раунді лідерів кваліфікації команду Суми-1, за вихід до фіналу в перестрілці «28» на «28» здолали команду Харкова-1, де центральне влучання в десятку вирішило долю півфінального матчу. 

Вже у фіналі стрільці перемогли з рахунком 6:0 команду Львівщини-1. Відтак, команда Львівщини-1 здобула срібло. До складу тріо входили: Олександр Бойко, Юрій Гавелко, Сергій Сенюра.

Окрім цього, у змішаних командах Олександр Бойко та Дзвенислава Черник піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу – перше місце.

Також Дзенислава та Олександр здобули дві бронзові нагороди в особистому раунді серед жінок та чоловіків відповідно.

Жіноча команда у складі Соломії Гнип, Соломії Трапезникової та Дзвенислави Черник впевнено здобули золоті медалі.

Серед команд чоловіків дві команди Львівщини увійшли в золотий фінал. У дивізіоні «блочний лук» спортсмени зі Львівщини також серед найкращих.

В особистому заліку серед жінок – срібло у Ксенії Антонової. Серед чоловіків – переможцем став Святослав Карпенко, а бронзова медаль – в Сергія Атаманенка. Серед змішаних команд – львівський дует Ксенія Антонова та Сергій Атаманенко здобули золоті нагороди.

«Вітаємо спортсменів та тренерів з нагородами. Принагідно нагадую, що стрільба з лука доступна для людей з різними фізичними можливостями. Це один з найпопулярніших видів спорту, яким військові ветерани займаються в рамках проєкту «Ліга Нескорених» на Львівщині. Запрошуємо наших воїнів спробувати свої сили та відвідати тренування», – зазначає керівник управління спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-10 10:31:13