Львівський портал

У Хирові офіційно відкрили молодіжний центр

На Львівщині у Хирові 8 жовтня офіційно відкрили оновлене приміщення Хирівського молодіжного центру, який працює з травня 2023 року. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді Львівської ОВА.

Зокрема, молодіжні центри створюють можливості для соціалізації молоді, включають її в активне суспільне життя, задовольняють потреби у дозвіллі та спілкуванні. Такий центр у Хирові стане місцем для розвитку, навчання та творчості молодих людей громади.

Під час заходу всі охочі мали можливість долучитися до малювання картини та насолодитися музичними виступами.

«Загалом, Львівщина – на першому місці в Україні по кількості молодіжних центрів комунальної форми власності (30). Зокрема, завдяки спільним зусиллям міжнародних партнерів (Дитячого фонду ООН – ЮНІСЕФ, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців) та влади минулого року відремонтовано 10 та укомплектовано 16 сучасних просторів. Цього року відкрили два і ще відкриють три сучасних центри. За кошти партнерів ми можемо відремонтувати приміщення центрів, закупити сучасне обладнання та навчити працівників провадити якісну роботу згідно міжнародних стандартів», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-09 16:40:23